Din genvej til lynhurtige og effektive podcastannoncer

Populariteten af podcasts eksploderer og det er din vigtigste marketingkanal i 2021. Vi garanterer dig som er annoncør, let adgang til annoncering i dine kunders foretrukne podcasts og vi garanterer fuld transparens, god ROI og stærk brandværdi i dine kampagner  

Hvad siger vores klienter?

Podcasts: Den oversete marketingkanal til at skabe branding og salg

Flere og flere lytter til podcasts, og der er mange kreatører, der har bygget en stor skare af lyttere, som lytter hyppigt og loyalt. Det skaber rammerne for en ny, men særdeles effektiv måde at annoncere på. 

Podup er specialister i at facilitere stærke værdiskabende samarbejder med podcastere. Vi vil gøre det lige så nemt at investere dit marketingbudget i podcasts, som i andre traditionelle marketingkanaler.

Vi kan tilbyde dig forskellige modeller, både indenfor branded content og performanceaftaler, så kontakt os for at høre mere.

Din genvej til værdifulde podcastsamarbejder

Fuld transparens
Mange podcasts
Autentisk annoncering
Sikker betaling

Hvorfor giver det mening at annoncere via podcasts?

Podcasts gør det muligt at ramme din målgruppe meget præcist, og podcastlytteren er det segment, som er sværest at ramme på andre kanaler. Der findes podcasts inden for alle tænkelige kategorier og brancher –  lige fra hjertesorger til dronenørder.

Desuden vil dine kunder have tillid til budskabet, da det kommer fra en troværdig kilde. Når du annoncerer
i podcasts, står du på skuldrene af en relation, et brand og en tillid, der er opbygget mellem kreatør og lytter. 

Hos Podup arbejder vi med at skabe de bedste matches mellem kreatør og annoncør, og derfor er vores vigtigste opgave at finde de helt rette matches, og giver dig de bedste forudsætninger for at skabe succes med dit brand.

Er du annoncør?

Skriv dig op til at være en af de første, der får adgang til vores beta-platform.

FAQ

Vi åbner i første omgang kun op for en lille gruppe af annoncører i Podup. Det gør vi fordi, vi gerne vil sikre at processen forløber gnidningsfrit, og fordi vi gerne vil sikre de bedst mulige matches mellem podcast og annoncør.

Skriv dig op i vores tilmelding til beta-testere øverst på siden.

Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, og du betaler kun når du indgår et samarbejde med en podcaster. Podup styrer processen og sikrer at samarbejdet lever fuldt op til dine forventninger og det koster først penge når aftalen er indgået. Podup afregner kun et mindre fee af de indgåede aftaler.    

I Q1 2022! Vi har allerede lavet aftaler med de første annoncører og podcasts og de nyder godt af de konverterende podcastannoncer, så skynd dig at hop med på vognen. Skriv dig op i vores tilmeldingsformular på knappen over FAQ’en og kom i gang.

Nej, det er helt op til dig. Vi giver dig en række potentielle podcasts, som matcher dit brand og budget, og så er det op til dig, om du føler dig tryg ved at indgå i samarbejde med nogle af dem.

Så kan du hoppe ombord i Podup som podcaster også.

Har du andre spørgsmål kan du altid kontakte os her.