Støt dine yndlings-podcasts direkte

Du ved det nok ikke, men der ligger hårdt arbejde bag dine favorit podcasts og ofte har de meget svært ved at få økonomien til at hænge sammen.

Derfor har vi alle brug for du begynder at støtte dine favorit podcasts økonomisk – det gør du bedst på Podup!

Det er også dit ansvar at dine favorit podcasts lever videre

Vidste du at 29% af alle danskere lytter til podcast hver uge, og at der er mere end 3000 forskellige podcasts i Danmark?

Selvom podcasts har taget alle med storm, og interessen er eksploderet, er der et dominerende problem på podcast-markedet: Mange gode podcasts bliver tvunget til at stoppe, fordi podcastkreatørerne ikke kan få det til at løbe rundt økonomisk. 

Det SKAL ændres! Derfor kan du via Podup støtte dine yndlings-podcasts direkte, så de fortsat kan lægge den nødvendige tid og ressourcer ind i arbejdet med podcasten. 

Platformen til dig der gerne vil støtte op om dine favorit-podcasts

Støt på din måde

Gætter vi rigtigt, hvis vi siger at du egentlig gerne vil støtte dine favorit podcasts, men ikke ved præcist hvordan og hvorhenne du kan gøre det?

Det var hvertfald vores egen oplevelse, som podcast-elskere, og det betød ofte, at vi desværre endte med ikke at få støttet de podcasts, som vi virkelig nyder.

Podup er skabt med et formål om at gøre det
meget simpelt og gennemskueligt at støtte dine favorit podcasts, og vi håber det vil være med til at holde flere podcasts i live.

Derfor tilbyder vi der gerne vil støtte dine yndlings-podcasts, mulighed for at du kan donere penge til dine favorit podcasts, eller tegne et fast abonnement, så du støtter dem med en fast månedlig betaling.

Så hvis du har en podcast, som du elsker at lyttte til, så benyt chancen nu og støt den økonomisk via Podup – skynd dig inden det er for sent.

Er du lytter?

Skriv dig op til at være en af de første, der får adgang til vores beta-platform.

FAQ

Podup er skabt dels for at skabe en tættere relation mellem podcaster og lytter, men i særdeleshed også, fordi vi synes, podcast-kreatører fortjener at tjene penge på deres hårde arbejde, som vi andre nyder godt af. 

Når du støtter en kreatør direkte, ryger dit bidrag direkte til ham eller hende (bortsat fra et transaktionsgebyr til Podup). Du vælger med andre ord selv, hvem der, i din bog, fortjener et bidrag for den gode indsats.

Ikke så meget som en rød reje! Der er let mulighed for betaling til dine favorit podcasts, og du behøver ikke engang at oprette en profill

Meget snart! Skriv dig op i vores formular øverst på siden for at være blandt de første, der får adgang til at udforske Podup.

Du kan godt vælge at tegne et abonnement ved dine favoritpodcasts. Der går alle pengene direkte til dem (minus et transaktionsgebyr), men ellers er der intet abonnement.

Har du andre spørgsmål kan du altid kontakte os her.