Har du svært ved at vækste din podcast, fordi du ikke tjener penge på den?

Så kan Podup hjælpe. Vi er et dansk start-up som tilbyder podcastere en platform med let adgang til annoncører og mange måder at tjene penge på deres podcast – både fra anonncører og lyttere 

Vi ved hvordan det er, for vi har selv haft problemet

Vi er selv podcastere, så derfor kender vi, de udfordringer du oplever med meget produktion og gratis udgivelse af din podcast,  hvilket gør det svært at tjene penge på dit arbejde. 

Podups eksistensberettigelse er at hjælpe dig med at skabe indtægt på din podcast, så du kan vækste den og få flere lyttere, og vores vision er at styrke hele podcast økosystemet for podcastere som dig. 

Det gør vi ved at bygge en platform, der indeholder flere forskellige muligheder for at tjene penge på din podcast. 

Det er helt op til dig som kreatør, hvilke indtjeningskanaler du har lyst til at gøre brug af. Du kan eksempelvis teame op med en annoncør, eller du kan få dine mest dedikerede lyttere til at tegne et abonnement eller donere penge.

Vi er for alle

Podup er både for de store og de små podcasts. Så om du er etableret og allerede har indtjening via din podcast, eller om du er forholdsvis nystartet, men gerne vil vokse din podcast sammen med Podup, så er du velkommen. 

Vi hellere huske at sige, at vi ikke kan garantere at du tjener penge – vi giver dig bare de bedste chancer for at lykkes med det.

Vi er ikke et agentur, men en åben platform, hvor alle aktører kan mødes og skabe værdi for hinanden – det kan fx være annoncør og podcaster, samt lyttere. 

Lookingtop monetize your podcast? Podup is the place

Er du podcaster?

Skriv dig op til at være en af de første, der får adgang til vores prototype platform.

FAQ

Vi har endnu ikke lanceret, men det gør vi snart! Husk at skriv dig op som beta-tester i formularen lige oppe over FAQ.

Ikke en rød reje! Du kan helt gratis oprette en profil hos os. Vi tager kun en lille del af de transaktioner du laver gennem platformen, så når du tjener penge på din podcast tjener Podup også penge.

Vi er både for de store og de små eller endda for dig der overvejer at få en podcast. Om du har været i gang med din podcast længe, eller om du for nylig er kommet i gang, så kan du oprette en profil hos os. Vi leverer platformen, der gør det muligt at tjene penge på din podcast – men husk at vi stiller bare infrastrukturen til rådighed – pengene kommer ikke bare af sig selv.

Mange af de løsninger der findes til at tjene penge på din podcast, er enten ikke transparente, eller også kræver de mange komplekse processer, og de giver dig helt sikkert aldrig kontrollen over hvordan du tjener penge.

Podup leverer en platformen, hvor du har fuld kontrol med indtægterne fra din podcast, og samtidig giver vi dig en række brugbare værktøjer til at vækste din podcast. 

Vi har allerede tilknyttet en række beta-testere på platformen, som lige nu tjener penge på deres podcast gennem Podup, men vi åbner først officielt for alle i Q4 2021

Hos Podup har vi samlet flere indtjeningsmetoder, vi mener, passer godt til podcast-mediet. De inkluderer bl.a. annoncering og betaling fra lytterne. Se mere inde på platformen

Nej! Du skal udsende din podcasts, præcist som du plejer, og dine lyttere kan stadig lytte via Apple, Spotify og de andre players.

Vi leverer blot en platform, som kan hjælpe dig med indtægtsgenerering og marketing, men du styrer selv alt omkring produktion og distribution af din podcast.

Har du andre spørgsmål kan du altid kontakte os her.